Thursday, June 9, 2011


CANTIK MENARIK TERTARIK KAU MEMANG THE BOOM!!!


Assalamualaikum!!! hah dah lama x update blogku ni...maklumlah busy...hehe alasanlah 2...em..kali ni saya nak kongsi tentang word 'CANTIK'... Sume orang nak diperkatakan cantik...termasuklah saya....tp apakan daya...ble jumpe org luar je...mesti org tanye kat mak ak...ni anak akak yang sulung ke??? ish!!! mentang2 la aku ni gem**l..huhu...tapi xpe...malas nak ambik port...ini adalah kerana...ceh2..ayat skema tol...sambung2...ntahlah bg ak...cantik ni x perlulah sampai nak ada rasa riak dalam diri 2....bg ak jugak cantik ni satu anugerah from Allah..but ianya akan jadi satu musibah klu dah tersalah gunakan...cmn salah guna 2 ek??? eleh jgn bohong la...klu kat FB 2....klu bleh sume gambar nak pose lawo2...tol x...bese la2...



SESUNGGUHNYA ALLAH ITU CANTIK DAN SUKA AKAN KECANTIKAN....


HA!! apa yang korang faham ngan ayat di atas....x semestinya cantik tu dr segi fizikal...tp kte sume kena ingat..Allah tidak pandang kecantikan luaran tetapi dilihatnya keimanan seseorang hambanya...bak kata matluthfi...kenal x mamat ni??? ha yang 2 la...terkenal u!!!...nak dgr pe dia habaq??? jom dgr....





so moral of the story....mantopkanlah kecantikan rohani anda terlebih dahulu....InsyaAllah ble dah cantik rohani automatik akan terzahir sendiri cantik yang luar biasa pada kecantikan fizikal anda...sekian ampun maaf dari tuan empunya diri...

~renung2kan~


~@HANISIKHWAN@~

2 comments:

  1. ceh....dan2 terus komen...zu tak jadi tanam r blog..tetibe plak dtg mood...ada mood ada good...hehe...
    inner beauty??? yup inner beauty is long lasting than physical beauty...haha pape jela...^^

    ReplyDelete